Hjem    Europæiske virksomheder anbefaler kontorhoteller

En ny stor undersøgelse foretaget blandt europæiske virksomheder, der har valgt at basere deres firma i et kontorhotel eller kontorfællesskab, viser, at ikke færre end 87,4 procent af disse har prioriteret deres kontorfaciliteter ud fra denne hovedfaktor: Central og bekvem beliggenhed.  

Kontor-Hoteller

Udstrakt omfattende service, fleksible lejekontrakter, møblerede kontorer, opdaterede it- og fælles kantine-faciliteter – men først som sidst: Fordelagtig logistik og beliggenhed.

Sådan lyder konklusionen på en ny undersøgelse, som Danmarks store søgeportal for servicerede kontorer, Kontorfællesskaber.dk og MatchOffice, netop har afsluttet blandt sine tusindvis af europæiske kunder, brugere og samarbejdspartnere.

”Konklusionen er ganske klar og entydig: I langt overvejende grad – 87,4 procent – vælger mindre europæiske virksomheder deres kontorhoteller ud fra central bekvem beliggenhed – for firmaernes egne medarbejdere såvel som for deres kunder, klienter, eksterne samarbejdspartnere med flere.

Vores undersøgelse dokumenterer dog samtidig, at en markant andel på 45,6 procent af de adspurgte virksomheder også har vægtet fleksibilitet omkring kontraktforløbet som en ligeledes udslagsgivende faktor for deres valg af kontorfællesskab,” siger Hauke Haas, CEO hos MatchOffice og Kontorfællesskaber.dk.

Han har siden 2003 stået i spidsen for en vellykket og succesrig udvikling af MatchOffice, der i dag opererer i 85 lande verden over og tæller blandt markedets største digitale formidlere og udbydere af kontorhoteller, kontorfællesskaber og servicerede kontorer

Bedre økonom

I MatchOffice´s omfattende brugerundersøgelse understreger hele 39 procent af de adspurgte europæiske firmaer, at de ikke betragter deres kontorhotel og business center som nogen kortfristet løsning, men at de tværtimod forventer at forblive i disse omgivelser i minimum to år.

Endelig peger 43,9 procent af virksomhederne på økonomiske grunde som udslagsgivende faktor for valget af et kontorhotel fremfor et traditionelt kontorlejemål.

”Ikke mindst for den mindre og måske nystartende virksomhed kan det som oftest være betydeligt bedre økonomi i at etablere sig i et kontorhotel end at binde sig til et traditionelt lejemål med tit rimelig lange opsigelsesterminer,” bekræfter Hauke Haas.

En iøjnefaldende stor andel på 88,1 procent af de adspurgte europæiske virksomheder med aktuel base i et kontorhotel/kontorfællesskab anfører i øvrigt, at de til enhver tid kan og vil anbefale andre virksomheder at leje sig ind i et serviceret kontor/business center.

MatchOffice har foreløbig i år på europæisk plan formidlet kontorhoteller til godt 1.500 firmaer af varierende størrelse. MatchOffice´s hjemlige afdeling Kontorfællesskaber.dk kan netop nu præsentere et udbud på ca. 175 ledige danske kontorhoteller.

Se hele undersøgelsen:

+++HTML5 Video her+++

Andre læste også: