Kontor til leje
 Hjem    Kontor til leje

Leder du efter et kontor til leje? Så bør du overveje at et kontor i et kontorfællesskab.

Hvis du benytter et kontorhotel, eller kontorfællesskab, som det også kaldes, så har du en lang række muligheder og fordele, som du ikke kan få, hvis du går ud og lejer eller køber dine egne kontorlokaler.

Vi har mange års erfaring med at matche de helt rigtige kontorfællesskaber til vores mange brugere, for der er ikke to virksomheder, eller deres behov der er ens.

Et kontorfællesskab er i høj grad også en fleksibel løsning, både for den lille iværksætter, men også for virksomheder i voksealderen, der måske lige skal have fodfæste, inden de springer ud i at leje eller købe deres erhvervslokaler.

Der er store fordele ved at leje kontor i et kontorfællesskab, som gør det meget fordelagtigt i forhold til traditionelle erhvervs lejemål:

  • Et kontor kan lejes fra 1 måned til mange år og tilpasses fra 1 til 100 personer. Således undgår du lange lejekontrakter og har mulighed for at flytte ind og ud med kort varsel, samtidig med at det hurtigt og nemt at udvide dit kontor til flere medarbejdere når virksomheden vokser.
  • Der er ikke brug for nogen ekstra investeringer for at flytte ind i et kontor i et kontorfællesskab. Kontorfællesskabet har allerede afholdt alle nødvendige investeringer i IT, mødelokaler, telefonsystemer, møblering, receptions område, kopi- og faxmaskiner osv. Der er altså ingen startomkostninger ved at flytte ind i dine nye kontorer.
  • Du har én fast kendt månedlig omkostning, der omfatter udgifterne til drift af kontor. Der er ingen risiko for u forudsete udgifter og sammenholdt med normale erhvervs lejemål, kan der spares mellem 15 og 35 % af de samlede omkostninger til dit kontor.

Find kontor til leje her

Leder du efter et kontor til leje kan du med fordel tage et kig på vores kontorhoteller i hele Danmark.

Vi har et af Danmarks største udvalg af kontorhoteller i hele landet, så det er svært at gå tomhændet fra os, hvis du er på jagt efter et kontorfællesskab, der passer perfekt til jeres behov.

Har du brug for yderligere hjælp til at finde det helt rigtige kontorfællesskab, så er du mere end velkomment il at kontakte os, så hjælper vi dig gerne videre.