Loading map...
 Hjem    Coworking til leje Aarhus C

Coworking til leje Aarhus C

Sverigesgade 6, Aarhus,
8000, Denmark
Fra DKK Coworking
Østjylland
  • 0
  • 0
  • Areal (Max.): 60 m2

Beskrivelse

Sverigesgade 6
8000 Aarhus C

Kort beskrivelse af lejemålet:
AARHUS STÆRKESTE IVÆRKSÆTTERHUS!
Alt inkluderet til en fast pris pr. time, dag eller måned afhængigt af det aktuelle behov og udbud. Der afregnes som standard pr. skrivebord/arbejdsplads, der lejes i dette Coworking tilbud.

FÅ GRATIS INFO OM LEJEMÅLET HER

Vi sender en e-mail med information om lejemålet sammen med udbyders kontaktoplysninger. Denne service er gratis og uforpligtende.

Hvad bruges dine oplysninger til?
For at vi kan etablere en kontakt mellem dig og den ansvarlige udlejer for dette Coworking til leje, har vi brug for dine kontaktoplysninger. Når du bestiller information om et lejemål bliver dine kontaktoplysninger sendt, via vores partner-portaler, til den ansvarlige udlejer, der har oprettet annoncen hos enten Lokalebasen.dk eller MatchOffice.com. Er der lejemål i nærheden, der minder om det forespurgte, sender vi som en god service, relevant information herom, samt udlejers kontaktoplysninger. Dine oplysninger bliver sendt til de udlejere, der er ansvarlig for de lejemål, vi har sendt til dig. Vi videregiver ikke dine fremsendte data til uvedkomne personer eller firmaer!


→ LÆS MERE OM LEJEMÅLET HER

Faciliteter

Coworking