Loading map...
 Hjem    Coworking til leje Odense C

Coworking til leje Odense C

Kongensgade 54, Odense,
5000, Denmark
Fra 1000 DKK Coworking
Fyn
  • 2
  • 0
  • Areal (Max.): 35 m2

Beskrivelse

Kongensgade 54, 3. sal
5000 Odense C

Kort beskrivelse af lejemålet:
Mindre kontorfællesskab i Odense gågade
Alt inkluderet til en fast pris pr. time, dag eller måned afhængigt af det aktuelle behov og udbud. Der afregnes som standard pr. skrivebord/arbejdsplads, der lejes i dette Coworking tilbud.

FÅ GRATIS INFO OM LEJEMÅLET HER

Vi sender en e-mail med information om lejemålet sammen med udbyders kontaktoplysninger. Denne service er gratis og uforpligtende.

Hvad bruges dine oplysninger til?
For at vi kan etablere en kontakt mellem dig og den ansvarlige udlejer for dette Coworking til leje, har vi brug for dine kontaktoplysninger. Når du bestiller information om et lejemål bliver dine kontaktoplysninger sendt, via vores partner-portaler, til den ansvarlige udlejer, der har oprettet annoncen hos enten Lokalebasen.dk eller MatchOffice.com. Er der lejemål i nærheden, der minder om det forespurgte, sender vi som en god service, relevant information herom, samt udlejers kontaktoplysninger. Dine oplysninger bliver sendt til de udlejere, der er ansvarlig for de lejemål, vi har sendt til dig. Vi videregiver ikke dine fremsendte data til uvedkomne personer eller firmaer!


→ LÆS MERE OM LEJEMÅLET HER

Faciliteter

Coworking