Loading map...
 Hjem    Kontorhotel til leje Aalborg

Kontorhotel til leje Aalborg

Boulevarden 1, Aalborg,
9000, Denmark
Fra DKK Kontorhotel
Nordjylland
  • 1
  • 0
  • Areal (Max.): 57 m2

Beskrivelse

Algade 31, 1 sal
9000 Aalborg

Kort beskrivelse af lejemålet:
Kontorhotel i Algade 31, 1. sal
Alt inkluderet til en fast pris pr. time, dag eller måned afhængigt af det aktuelle behov og udbud. Der afregnes som standard pr. skrivebord/arbejdsplads, der lejes i dette Kontorhotel tilbud.

FÅ GRATIS INFO OM LEJEMÅLET HER

Vi sender en e-mail med information om lejemålet sammen med udbyders kontaktoplysninger. Denne service er gratis og uforpligtende.

Hvad bruges dine oplysninger til?
For at vi kan etablere en kontakt mellem dig og den ansvarlige udlejer for dette Kontorhotel til leje, har vi brug for dine kontaktoplysninger. Når du bestiller information om et lejemål bliver dine kontaktoplysninger sendt, via vores partner-portaler, til den ansvarlige udlejer, der har oprettet annoncen hos enten Lokalebasen.dk eller MatchOffice.com. Er der lejemål i nærheden, der minder om det forespurgte, sender vi som en god service, relevant information herom, samt udlejers kontaktoplysninger. Dine oplysninger bliver sendt til de udlejere, der er ansvarlig for de lejemål, vi har sendt til dig. Vi videregiver ikke dine fremsendte data til uvedkomne personer eller firmaer!


→ LÆS MERE OM LEJEMÅLET HER

Faciliteter

Kontorhotel