Hjem    Kontorfællesskaber: Få kollegaer, og læg arbejdet fra dig

Kontorfællesskaber er efterhånden blevet en yderst populær måde at drive sin virksomhed på. Ved at være i et kontorfællesskab opnår du nemlig fordele, som du ikke ville kunne nyde godt af på egen hånd. Derfor er kontorfællesskaber, kontorhoteller og co-working de seneste år virkelig sprunget frem og er blevet et populært aspekt for virksomheder. Af denne grund findes der også et væld af muligheder, hvis man ønsker at blive en del af et kontorfællesskab – både størrelsesmæssigt, geografisk og prismæssigt. Du kan i denne artikel læse mere om, hvilke fordele du får ved at være en del af et spændende kontorfællesskab.

Få gode kollegaer, som du kan sparre med

En af de allerbedste grunde ved at være i et kontorfællesskab er, at man sidder blandt andre mennesker. Hver dag vil man sidde med andre mennesker, som man kan blive inspireret af og sparre med. Det gode ved kontorfællesskaber er nemlig, at det ikke er hvem som helst, man deler kontor med. Det er alt sammen ligesindede, som også driver forretning, enten som selvstændig, freelancer eller lignende. Derfor er man blandt folk, som ligesom en selv har en drivkraft i sit arbejde. Selvom man nødvendigvis ikke er i samme branche, vil man højst sandsynligt klikke med de andre – både fagligt og personligt. Derfor udtaler mange i kontorfællesskaber også, at de anser de andre i fællesskabet som deres kollegaer, også selvom de ikke sidder med samme arbejdsopgaver.

Kom væk fra hjemmet, og hold fri, når du har fri

Ud over fællesskabsfølelsen og nærværet med andre mennesker giver et kontorfællesskab dig også mulighed for at komme væk hjemmefra. Arbejder man med egen virksomhed i eget hjem eller som freelancer, kan man hurtigt komme til at sidde derhjemme i sit nattøj. Ved at være i et fællesskab skal man ud fra hjemmet, og derfor gør man også noget ud af sig selv. Dette kan være med til at styrke ens energi- samt aktivitetsniveau, da man ikke ender med at gå i stå i hjemmet. Derudover betyder det, at man nemmere kan holde fri, når man har fri. Det kan være svært at skelne mellem arbejde og fritid, hvis man arbejder derhjemme, men sidder man i et kontorfællesskab, vil man have mulighed for at lægge arbejdet til side, når man kommer hjem. Dette er ligeledes et aspekt, som mange finder attraktivt og særdeles brugbart samt effektivt.

Som du kan se, findes der mange gode grunde til at arbejde i et kontorfællesskab. Ud over at nyde samværet med kollegaer, komme væk fra hjemmet og holde fri, når man har fri, vil man ligeledes få adgang til faciliteter, som man ellers ikke havde råd til. Hurtigt internet, gode printere, en bemandet reception, mødelokaler osv. er blot et udpluk af de fordele, man kan få i et kontorfællesskab.

Andre læste også: