Kontorlejemål
 Hjem    Kontorlejemål

Søg onlineStår du overfor at skulle finde nye kontorlejemål for din virksomhed? I så fald bør du overveje et kontorlejemål i et kontorfællesskab.

Her på kontorfaellesskaber.dk kan du finde det samlede overblik over kontorfællesskaber i hele Danmark. Det betyder at du kan finde de helt rigtige kontorpladser, der passer helt perfekt til jeres virksomheds behov.

Med et kontorfællesskab er i sikret fuld fleksibilitet og gode muligheder for at op- eller ned gradere jeres løsning i takt med at jeres behov kan ændre sig.

Hvad er forskellen på et traditionelt kontorlejemål og et kontorfællesskab?

De to største forskelle er fleksibiliteten i lejevilkårene og de faste månedlige omkostninger.

Lejekontrakten er meget fleksibel i et kontorfællesskab: Et kontorlejemål kan lejes fra én måned til mange år og tilpasses fra 1 til 100 personer. Således har du mulighed for at flytte ind og ud med kort varsel, samtidig med at det hurtigt og nemt at udvide kontorlejemålet til flere medarbejdere når virksomheden vokser.

Det er en fordel der kan mærkes på bundlinjen, fordi der ikke ligger store anlægsomkostninger i jeres lokaler, så i får blot en samlet regning hver måned, som i ved ikke ændre sig foreløbigt.

Samtidig har du en fast kendt månedlig omkostning, der omfatter de fleste udgifter til et kontorfællesskab. Der er ingen risiko for u forudsete udgifter. Sammenholdt med normale kontorlejemål, kan der spares mellem 15 og 35 % af de samlede omkostninger.

Dette kommer også med visningen om, at det ikke er jeres ansvar at stå for vedligeholdelse af lokaler og udstyr i disse.

Find dit nye kontorlejemål her

På Kontorfællesskaber.dk kan du finde kontorer til udlejning i kontorfællesskaber i hele Danmark. Brug søgefunktionen og vælg en by eller område for at finde kontor til udlejning.

Har i brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning, når der skal vælges kontorfællesskab? Så er i mere end velkomne til at kontakte os, så vil vi meget gerne hjælpe jer med at finde den løsning der passer perfekt til jer.