Hjem    Markedet for kontorfællesskaber og kontorhoteller i fremtrædende vækst

Et stigende antal af virksomheder leder til en øget efterspørgsel efter kontorfællesskaber og kontorhoteller. Noget MatchOffice tydeligt mærker til.

Moderne kontorfællesskaber

Markedet for kontorfællesskaber og kontorhoteller er i markant vækst grundet den eksplosive stigning i antallet af virksomheder. Noget der vil medføre en øget efterspørgsel efter kontorhoteller og kontorfællesskaber i de kommende år, vurderer DTZ rapporten ”The Coworking Revolution”.

Rapporten har hovedsageligt analyseret det britiske marked, men tendensen spænder dog bredere. Noget Danmarks førende portal for ledige kontorhoteller klart kan nikke genkendende til.

”Vi har de seneste år oplevet en kraftig stigning i antallet af prominente og professionelle kontorhoteller, hvilket jeg synes er fremragende”, udtaler Hauke Haas direktør for MatchOffice.

”Det har vi især kunne mærke ved de utallige henvendelser, vi har modtaget fra spændende kontorhoteller og kontorfællesskaber på tværs af landegrænser”.

Optimal løsning for mindre virksomheder

Kontorfællesskaber og kontorhoteller giver virksomheder mulighed for at leje et lukket kontor. Det giver ligeledes virksomheder mulighed for at leje sig ind i et åbent kontormiljø og dermed dele kontor med andre virksomheder. Det giver en unik mulighed for sparring, fællesskab samt fælles faciliteter som blandt andet kantine, mødelokaler og reception.

Noget Hauke Haas ser som en værdifuld løsning for mindre virksomheder.

”Ved at leje sig ind hos et kontorhotel eller et kontorfælleskab kan mindre virksomheder slippe for at forpligte sig til traditionelle lejebetingelser. Det indebærer, at det er billigere i drift hver måned i de fleste tilfælde samt, at de kan komme i gang med det samme. De slipper desuden for en masse administrativt arbejde”, siger Hauke Haas og fortsætter:

Derudover behøver de ikke at tænke på ting som rengøring og indretning, da alt generelt er inkluderet i prisen. Hos Matchoffices er vi glade for at kunne give mindre virksomheder denne mulighed og hjælpe dem med at finde den arbejdsplads, der matcher deres behov”.

Andre læste også: