Kontorhoteller & Coworking Spaces Nordjylland
 Hjem    Kontorhoteller & Coworking Spaces Nordjylland

Her finder du ledige coworking spaces, kontorhoteller og mødelokaler til leje i Nordjylland…

Som iværksætter har du uden tvivl brug for et kontor. I starten af processen kan det måske være fint at arbejde hjemme fra stuen, men efterhånden som virksomheden udvikler sig, bliver det sandsynligvis nødvendigt med en større og mere professionel arbejdsplads. Det kan du for eksempel få til rimelige penge ved at leje dig ind i et kontorfællesskab!

LÆS FLERE DETALJER...

Kontorfællesskaber i Nordjylland

Nordjylland er sjældent decideret billigt, og derfor kan det være en fordel at dele udgifterne med andre iværksættere i samme båd. Ved at leje en plads på et kontorfællesskab får du adgang til alle de samme faciliteter som i en kontorbygning, men betaler bare ikke nær så meget for det. Her betaler du nemlig blot for din plads i kontorfællesskabet, og det kan naturligvis spare dig for en del penge! Desuden er der på det sociale plan en fordel i at sidde på et kontorfællesskab. Nordjylland er et område i udvikling, og der er masser af andre iværksættere, som du sandsynligvis kan sparre med og kan opbygge noget socialt med. Selvom I sidder på hver jeres kontor i fællesskabet, er der rig mulighed for at idéudveksle og samarbejde på tværs samt at få en sludder for en sladder en gang i mellem. Det gør det lidt mindre ensomt at være selvstændig, og desuden kan I sandsynligvis sammen komme endnu længere!

Centralt beliggende mødelokaler til leje

Hvis du er i gang med at starte virksomhed op, har du sandsynligvis brug for at holde diverse møder med potentielle kunder, leverandører, nye medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er imidlertid ikke sikkert, at du har råd til at leje en hel kontorbygning med eget mødelokale, og derfor kan det være en fordel at leje et mødelokale! Nordjylland byder på masser af forretningsmuligheder, men det er oftest nødvendigt at få holdt nogle møder for at få aftalerne i hus. Ved at leje et mødelokale betaler du kun for det mødelokale, du bruger, og du undgår desuden at skulle relocate fra det kontor, du har i forvejen. Økonomisk set kan det eksempelvis være en fordel at have et kontor lidt uden for centrum, mens det er rart at kunne holde møder i et centralt beliggende mødelokale – Nordjylland rummer mange fine mødelokaler, som du kan leje til fordelagtige priser. Tag blot et kig på siden her, hvis du skal bruge et mødelokale, men helst vil undgå at skulle rykke hele det etablerede kontor op med rod!

Fordelene ved coworking

Mange der arbejder som freelancere eller arbejder hjemmefra oplever en vis ensomhed i dagligdagen. At sidde på et lille hjemmekontor dagen lang er ikke særlig socialt stimulerende, og derfor kan arbejdsdagen bliver lang og trist. Ved at arbejde på et coworking-kontor er der imidlertid masser af muligheder for at opbygge et netværk på arbejdspladsen! Her sidder I flere sammen på et større kontor, og selvom I måske arbejder med vidt forskellige ting, har I det tilfælles, at I nyder at have en form for samvær på arbejdspladsen. Ved at arbejde på denne måde er der mulighed for at have en omgangskreds på jobbet trods det, at du er freelancer, og det er blot én af de mange fordele ved coworking. Nordjylland er desuden ikke altid billig i forhold til lejepriser, og derfor kan der også sagtens være en økonomisk fordel i det. For eksempel i Aalborg kan det være svært at finde et godt enekontor til en fornuftigt pris, men der er masser af muligheder for coworking! Nordjylland er blot ét af de mange steder, hvor vi kan tilbyde fine kontorer til deling, så tag endelig et kig her på siden!

Ledige kontorfællesskaber til leje i Nordjylland...

SE FLERE EMNER…


Coworking spaces til leje i Nordjylland

SE FLERE EMNER…


Mødelokaler til leje i Nordjylland

SE FLERE EMNER…