Kontorhoteller & Coworking Spaces Nordsjælland
 Hjem    Kontorhoteller & Coworking Spaces Nordsjælland

Her finder du ledige coworking spaces, kontorhoteller og mødelokaler til leje i Nordsjælland…

Som ny iværksætter har du uden tvivl brug for en form for kontor. Måske har du fra starten af arbejdet hjemme i stuen, men har nu erfaret, at der er behov for en decideret arbejdsplads. Måske er finanserne alligevel ikke helt til at leje en kontorbygning, og så er det, du skal overveje et kontorfællesskab!

LÆS FLERE DETALJER...

Kontorfællesskaber i Nordsjælland

Nordsjælland er ikke altid billig i forhold til lejepriser, og derfor er det naturligvis en fordel at splitte udgifterne til kontor med andre iværksættere i samme båd, hvilket man netop gør på et kontorfællesskab! Her betaler I hver for at have en kontorplads, og så deles I om udgifterne. Det betyder, at du har alle de samme faciliteter til rådighed som i en kontorbygning, men ikke behøver at betale nær så meget for det. Ydermere er der en social fordel i det. Ved at sidde på kontor med andre selvstændige kan I opbygge et sammenhold på tværs, og desuden giver det mulighed for at sparre og idéudveksle med andre selvstændige. Der er derfor både økonomiske og sociale fordele ved et kontorfællesskab.

De mange fordele ved coworking

Coworking er ideelt til dig, der arbejder som freelancer eller arbejder hjemmefra, men savner socialt samvær. På et coworking-kontor deler du arbejdsplads med andre, der ligesom dig arbejder alene, men nyder at have et fællesskab på arbejdspladsen. Det betyder, at I sandsynligvis arbejder med vidt forskellige ting, men har det tilfælles, at I gerne vil interagere med andre. Ved at arbejde på samme kontor som andre, får du ligeledes mulighed for at udvide din horisont, fordi de andre arbejder med noget andet end dig selv. Nordsjælland er desuden i den dyrere ende i forhold til lejepriser, og ved at dele kontor er der naturligvis nogle penge at spare. På et coworking-kontor betaler du nemlig blot for din kontorplads, og det behøver bestemt ikke at være dyrt! Tag blot et kig her på siden, hvis du vil vide mere om mulighederne og fordelene ved coworking – Nordsjælland er blot ét af de mange steder, hvor vi kan tilbyde fine kontorer til deling.

Lækre mødelokaler til leje

Når du starter virksomhed op, er det nødvendigt at få holdt nogle møder med potentielle samarbejdspartnere, leverandører og medarbejdere. Derfor kan det blive nødvendigt med et mødelokale, men måske er der ikke et til rådighed dér, hvor du har dit kontor. Løsningen på dette problem er naturligvis at leje et mødelokale! Nordsjælland er fuld af forretningsmuligheder, men hvis ikke du kan holde de nødvendige møder, kommer du ikke særlig langt. Her på siden finder du masser af muligheder for at leje mødelokaler. De ligger alle fordelagtigt, og ved at leje et mødelokale er du selv fri for at skulle relocate. Måske foretrækker du at arbejde hjemmefra eller har i forvejen et kontor, du er glad for, og så er der ingen grund til at ændre på dét. Desuden er det smart, at du kun betaler for at leje det mødelokale, du har brug for og dermed undgår at skulle leje en hel kontorbygning. På det økonomiske plan kan det også være en fordel at have et lidt mindre kontor uden for centrum, men til gengæld leje et centralt beliggende mødelokale – Nordsjællands lejepriser kan være temmelig høje, så hvorfor ikke spare hvor man kan?

Ledige kontorfællesskaber til leje i Nordsjælland...

SE FLERE EMNER…


Coworking spaces til leje i Nordsjælland

SE FLERE EMNER…


Mødelokaler til leje i Nordsjælland

SE FLERE EMNER…