Hjem    Nystartede virksomheder nyder godt af kontorfælleskaber

Har du netop startet din egen virksomhed og mangler et kontor, så kan det være svært at finde noget, som har en overkommelig pris – i hvert fald hvis du gerne vil finde noget i en af de store byer.

Spar penge på at leje mindre arealer

For de fleste unge virksomheder kan det ikke betale sig at leje en hel bygning, da udgifterne i så fald kan gå hen at blive tårnhøje. Der findes imidlertid andre muligheder, som kan give mulighed for kontorplads, og samtidig kan give mulighed for sparring og samarbejde med andre.

Det kan være et slag i budgettet for en virksomhed, som måske endnu ikke er begyndt at generere sit eget overskud, hvis der også skal gives en kæmpe slat penge til husleje hver måned. Derfor er det ofte den bedste løsning at benytte sig af muligheden for disse kontorfællesskaber, så virksomheden kan finde sin plads på markedet, før der tænkes på at komme i eget kontor engang i fremtiden.

Få gratis sparring med dine nye naboer

Et kontorfællesskab er en virkelig god idé for helt nye virksomheder, da du her kan få din helt egen kontorplads, mens du samtidig kommer ind i et hus med mange andre iværksættere og lignende, som altså kan give dig nye input til strategien i din virksomhed. På den måde kommer du ind i et miljø med mange engagerede mennesker, og samtidig sparer du et stort beløb på den månedlige husleje.

De faglige input, som du kan få fra andre iværksættere i huset, kan også være guld værd for en helt ny virksomhed. Ofte har man en strategi, som er planlagt før lanceringen af virksomheden, men det kan ofte være godt at få nogle nye øjne på planerne. Det får du helt automatisk, hvis du befinder dig blandt ligesindede på daglig basis, som måske har helt andre strategier for deres egne virksomheder, og nogle af disse kan måske være gavnlige for dig at tænke ind i dit koncept også.

Kontorfællesskaber er blevet voldsomt populære, og det er svært at se, hvad der skulle tale imod konceptet for en helt ung virksomhed. Den faglige sparring og billige husleje er ofte lige netop det, man har brug for på sin rejse ind på markedet.

Andre læste også: