Kontorhoteller & Coworking Spaces Odense & Fyn
 Hjem    Kontorhoteller & Coworking Spaces Odense & Fyn

KONTORFÆLLESSKABER I ODENSE & OMEGN

Når man starter virksomhed op, har man brug for et kontor, men det er desværre ikke altid, der er penge til at leje en kontorbygning. Derfor er det smart at overveje at leje sig ind i et kontorfællesskab! På den måde får man alle de samme faciliteter til rådighed som i en kontorbygning, men man betaler kun for den kontorplads, man bruger. Udgifterne splittes altså imellem alle med kontorplads. Det er økonomisk smart, og desuden giver det mulighed for sparring på tværs.

Læs flere detaljer ...

Skønne kontorfællesskaber i Odense

Mange nye iværksættere kan få en masse inspiration af at sidde på et kontorfællesskab. Odense er en by fuld af muligheder og ved at dele erfaringer og idéer med andre selvstændige, kommer I alle endnu længere. Derudover kan det være givende at have et socialt samvær på kontoret. Måske beskæftiger I jer med vidt forskellige ting, men I kan stadig opbygge et socialt netværk og inspirerer hinanden. Odense kan desuden være svær at finde kontorlokaler i, men her på siden finder du masser af muligheder med kontorfællesskaber i Odense!

Coworking gør det mindre ensomt at være freelancer

Det kan ofte blive ensomt at arbejde som freelancer eller at arbejde hjemmefra. Det problem er man imidlertid ude over på et coworking-kontor. Her arbejder du side om side med andre, der også arbejder selv, hvilket giver jer mulighed for at opbygge et socialt fællesskab trods freelancejobbet. Selvom I arbejder indenfor forskellige områder, kan I opbygge et socialt netværk på kontoret, hvilket gør det mindre ensomt at arbejde alene. Derudover skal du ikke betale nær så meget, som hvis du selv skulle leje et kontor, da I på et coworking-kontor deler udgifterne! Der er derfor mange fordele ved coworking. Tag blot et kig her på siden, hvis du vil vide mere om coworking – Odense er blot ét af de mange steder, hvor vi har fine coworking-kontorer!

Mødelokaler til leje i Odense

Odense er en stor by fuld af forretningsmuligheder, men for at kunne få aftalerne på plads med partnerne, skal der gerne holdes et møde eller to. Det er imidlertid ikke sikkert, at du altid står og har brug for ét bestemt mødelokale, og derfor er det smart at leje et! På den måde betaler du kun for det lokale, du skal bruge, og du kan fortsat have dit kontor dér, hvor du hele tiden har haft det. Det betyder, at du undgår at skulle relocate og leje en større kontorbygning for at kunne holde møder. Desuden kan du med fordel leje et centralt beliggende mødelokale, da Odense centrum er ideelt til møder. Især i opstartsfasen for en ny virksomhed er finanserne oftest ikke så store, og da Odenses lejepriser ikke er budgetvenlige, kan det være en stor fordel at leje et lokale igennem Lokalebasen!

Her finder du ledige kontorfællesskaber til leje i Odense og på fyn...

SE FLERE EMNER…


Coworking spaces til leje i Odense og på Fyn

SE FLERE EMNER…


Mødelokaler til leje på Fyn

SE FLERE EMNER…