Kontorhoteller & Coworking Spaces Aarhus & Østjylland
 Hjem    Kontorhoteller & Coworking Spaces Aarhus & Østjylland

Kontorfællesskab i Aarhus

Når der skal startes virksomhed op, skal der naturligvis et kontor til. Måske har du i den første del af opstartsperioden arbejdet hjemmefra, men har nu erfaret, at du har brug for et rigtigt kontor for at få virksomheden godt fra start.

Læs flere detaljer ...

Kontorfællesskaber er populært i Aarhus & Omegn

Ved at leje dig ind i et kontorfællesskab får du alle de gode kontorfaciliteter med, – men betaler væsentligt mindre for det, – fordi du deler kontorbygningen med andre iværksættere. Det betyder også, at du dagligt vil komme til at omgås andre selvstændige, som du kan sparre med og få inspiration fra. Det er derfor både økonomisk smart og godt for din virksomheds udvikling at overveje mulighederne med et kontorfællesskab. Århus er en by fyldt med nye iværksættere, så der er rig mulighed for at dele erfaringer på kryds og tværs i et sådant fællesskab. Udover at det er godt at kunne dele erfaringer og viden, er det også på det sociale plan givende at være en del af et kontorfællesskab. Århus bugner af unge iværksættere og nye tilflyttere, og selvom du er selvstændig, kan det være rart at have et socialt fællesskab på kontoret, hvilket man netop kan opnå med et kontorfællesskab!

Fordelene ved coworking

Coworking går i bund og grund ud på, at I er flere, der arbejder side om side på det samme kontor. Det giver mulighed for at skabe et socialt fællesskab og er især relevant for freelancere og andre, der ellers arbejder hjemme. Ved at have en plads på et coworking-kontor får man mulighed for at samtale og sparre med andre, som måske arbejder med noget helt andet end én selv. Det kan være med til at udvide ens horisont, og som freelancer bliver man knap så isoleret, som mange ellers oplever. Derudover er der naturligvis en økonomisk fordel i det – at leje sig ind i en kontorbygning er ikke billigt, men ved at vælge coworking, deler alle med en kontorplads udgifterne. På den måde kan man for relativt få penge få et fornuftigt kontor, hvilket er en fordel i en storby som Århus, som bestemt ikke er en billig by at finde kontor i.

Mødelokaler i Århus by

Som selvstændig går en del af tiden med møder. Derfor skal der naturligvis også bruges et mødelokale af og til. Måske skal du mødes med nogle forhandlere, og pladsen på kontoret bliver dermed for trang. Løsningen er at leje et mødelokale! På den måde har du altid et lokale til rådighed, når der skal holdes møder, men du undgår selv at skulle relocate. Hvis du er godt tilfreds med det kontor, du har i forvejen, og budgettet ikke er til at leje en ny kontorbygning med tilhørende mødelokaler, kan du nemt løse problemet ved at leje et passende lokale til det kommende møde. Der er masser af forskellige former for mødelokaler, da Århus er en by i rivende udvikling. Dog kan det være svært at finde lokaler til en ordentlig pris! Derfor er det værd at overveje mulighederne for at leje mødelokaler. Århus er fyldt med forretningsmuligheder og selvstændige, hvilket betyder at der er mange samarbejdspartnere. For at I sammen kan bygge videre på jeres virksomheder kræver det, at I får holdt et møde, og dette kan I med fordel gøre i et lejet mødelokale!

Kontorfællesskaber i Aarhus & Østjylland

SE FLERE EMNER…


Coworking spaces til leje i Aarhus og Østjylland

SE FLERE EMNER…


Mødelokaler til leje i Aarhus og omegn

SE FLERE EMNER…