Aarhus & Østjylland

Her finder du ledige coworking spaces og kontorhoteller til leje i Aarhus og østjylland…

På udkig efter spændende kontorlejemål: Aarhus har et rigt udvalg

Kontorfællesskab i Aarhus

Når der skal startes virksomhed op, skal der naturligvis et kontor til. Måske har du i den første del af opstartsperioden arbejdet hjemmefra, men har nu erfaret, at du har brug for et rigtigt kontor for at få virksomheden godt fra start. Ved at leje dig ind i et kontorfællesskab får du alle de gode kontorfaciliteter med, men betaler væsentligt mindre for det, fordi du deler kontorbygningen med andre iværksættere. Det betyder også, at du dagligt vil komme til at omgås andre selvstændige, som du kan sparre med og få inspiration fra. Det er altså både økonomisk smart og godt for din virksomheds udvikling at overveje mulighederne med et kontorfællesskab – Århus er en by fyldt med nye iværksættere, så der er rig mulighed for at dele erfaringer på kryds og tværs i et sådant fællesskab. Ud over at det er godt at kunne dele erfaringer og viden, er det også på det sociale plan dejligt at være en del af et kontorfællesskab – Århus bugner af unge iværksættere og nye tilflyttere, og selvom du er selvstændig, kan det være rart at have et socialt fællesskab på kontoret, og det kan man netop opnå med et kontorfællesskab!

Fordelene ved coworking

Coworking går i bund og grund ud på, at I er flere, der arbejder side om side på det samme kontor. Det giver mulighed for at skabe et socialt fællesskab og er især relevant for freelancere og andre, der ellers arbejder hjemme. Ved at have en plads på et coworking-kontor får man mulighed for at samtale og sparre med andre, som måske arbejder med noget helt andet end én selv. Det kan være med til at udvide ens horisont, og som freelancer bliver man knap så isoleret, som mange ellers oplever. Det sociale plan er altså én af fordelene ved coworking. Århus er en stor by, og hvis man arbejder som selvstændig eller som freelancer, kan det hurtigt blive ensomt, og det problem er man heldigvis ude over ved et coworking-kontor. Derudover er der naturligvis en økonomisk fordel i det – at leje sig ind i en kontorbygning er ikke billigt, men ved at satse på coworking deler alle med en kontorplads udgifterne. På den måde kan man for relativt få penge få et fornuftigt kontor, hvis man har mod på coworking – Århus er bestemt ikke nogen billig by at finde kontor i, så det er værd at undersøge mulighederne for at dele udgifterne med andre!

Mødelokaler i Århus by

Som selvstændig går en del af tiden med møder af forskellig art. Derfor skal der naturligvis også bruges et mødelokale af og til. Måske skal du mødes med nogle forhandlere, og pladsen på kontoret bliver dermed for trang. Løsningen er at leje et mødelokale! På den måde har du altid et lokale til rådighed, når der skal holdes møder, men du undgår selv at skulle relocate. Hvis du er godt tilfreds med det kontor, du har i forvejen, og budgettet måske heller ikke er til at leje en ny kontorbygning med tilhørende mødelokaler, kan du nemt løse problemet ved at leje et passende lokale til det kommende møde. Der er masser af forskellige former for mødelokaler – Århus er dog en by i rivende udvikling, så det er ikke altid nemt at finde et ordentligt lokale – og slet ikke til en ordentlig pris! Derfor er det værd at overveje mulighederne for at leje mødelokaler. Århus er fyldt med forretningsmuligheder og selvstændige, så der er samarbejdspartnere nok! For at I sammen kan bygge videre på jeres virksomheder kræver det blot, at I får holdt et møde, og det kan I med fordel gøre i et lejet mødelokale!