Storkøbenhavn

Her finder du ledige coworking spaces og kontorhoteller til leje i Storkøbenhavn…

På udkig efter spændende kontorlejemål: Storkøbenhavn har et rigt udvalg

Kontorfællesskab i København

Som ny iværksætter er der brug for et kontor, hvorfra virksomheden kan startes op. Det kan imidlertid være noget af en dyr fornøjelse at finde et kontor i København, og desuden er det slet ikke altid nemt at finde ledige lokaler i storbyen. Nogle af problematikkerne kan dog løses ved at leje sig ind i et kontorfællesskab – København er en by fyldt med muligheder og ved at leje sig ind i et kontorfællesskab får man del i alle fordelene både ved hovedstaden og ved en kontorbygning, man behøver bare ikke betale nær så meget for det. I et kontorfællesskab betaler du nemlig blot for den Kontorplads, du bruger, men kan benytte alle de medfølgende faciliteter. Ud over at det er økonomisk fordelagtigt, giver det også god mening på det sociale plan. Som selvstændig bruger man ofte en del tid alene, og det kan godt blive ensomt. Ved at arbejde i et kontorfællesskab er der mulighed for at opbygge noget socialt sammen, og desuden er der andre iværksættere, man kan sparre med. Det giver brede muligheder for samarbejde eller idéudveksling, og det er en af de andre fordele ved et kontorfællesskab. København er spækket med iværksættere, og ved at sparre og dele erfaringer kan I alle komme endnu længere!

Den sociale freelancer og mulighederne med coworking

Det kan ofte være temmelig ensomt at være freelancer og at arbejde hjemmefra. Ved at leje sig ind i et kontor med coworking er man imidlertid ude over dét problem. På et coworking-kontor arbejder du side om side med andre, der måske arbejder med noget helt andet end dig selv. Det giver gode muligheder for at dele viden og erfaringer, og desuden er der grobund for et socialt sammenhold på et sådant kontor med coworking. København kan være stor og skræmmende, hvis man kommer udefra, og det er ikke altid let at skabe nye relationer, hvis man arbejder selv. Derfor kan det være en fremragende idé at leje en plads på et coworking-kontor. Ud over det sociale aspekt i det er der naturligvis også den økonomiske del. Hvis du eksempelvis arbejder som freelancer, men gerne vil have et kontor, er der måske ikke penge til at leje dit eget lokale. Så kan det være en overvejelse værd at kigge på et kontor med coworking – København er bestemt ikke billig, så hvis du vil have kontor, er det uden tvivl en fordel at dele udgifterne med andre coworkere.

Mødelokaler i København

Generelt er det dyrt at leje kontorbygninger i København. Det er imidlertid et af Danmarks absolut bedste steder til at starte virksomhed op, da forretningsmulighederne i hovedstaden er nærmest uendelige. Det nytter dog ikke meget at skabe gode forretningsforbindelser, hvis ikke der er et sted, hvor I kan holde møder. Ved at leje dig ind i et mødelokale betaler du kun for det lokale, du bruger, og du kan fortsat arbejde som normalt på dit daglige kontor. På den måde kan du eksempelvis have et kontor lidt uden for byen for at spare på huslejen, men kan leje et mødelokale i centrum, når der skal holdes vigtige møder. Mødelokalerne ligger naturligvis fordelagtigt – København er stor, og når man skal samles, er det derfor vigtigt at finde et centralt punkt, som alle let kan komme til. Ved at leje et mødelokale kan du finde det lokale, der passer allerbedst til dine og jeres behov. Der er masser af forskellige former for mødelokaler – København er fyldt med muligheder, og ved at leje dig ind i et lokale får du nemt og billigt ét, der passer til dig!