Kontorhoteller & Coworking Spaces Storkøbenhavn
 Hjem    Kontorhoteller & Coworking Spaces Storkøbenhavn

Kontorfællesskab i København

Om du er et etableret firma – eller en ny iværksætter – er der brug for kontorfaciliteter, hvorfra virksomheden kan drives. Det kan imidlertid være noget af en dyr fornøjelse at finde et kontor i København, og desuden er det slet ikke altid nemt at finde ledige lokaler i storbyen.

LÆS FLERE DETALJER...

Et kontorfællesskab tilbyder dig det du typisk behøver!

Nogle af problematikkerne kan dog løses ved at leje sig ind i et kontorfællesskab. København er en by fyldt med muligheder og ved at leje sig ind i et kontorfællesskab, får man del i alle fordelene – både hovedstadens fordele samt fordelene ved en kontorbygning. Kontorfællesskaber er billigere end alternativerne, da du kun betaler for den kontorplads, du bruger, men kan benytte alle de medfølgende faciliteter.
Udover at det er økonomisk fordelagtigt, giver det også god mening på det sociale plan. Som selvstændig bruger man ofte en del tid alene, hvilket godt kan være ensomt og ensformigt. Ved at arbejde i et kontorfællesskab er der mulighed for at opbygge noget socialt sammen, og desuden er der andre iværksættere, man kan sparre med. Det giver brede muligheder for samarbejde eller idé-udveksling. København er spækket med iværksættere, og ved at sparre og dele erfaringer kan I alle komme endnu længere!

Den sociale freelancer og mulighederne med coworking

Det kan ofte være ensomt at være freelancer og at arbejde hjemmefra. Ved at leje sig ind i et kontor med coworking er man imidlertid ude over dét problem. På et coworking-kontor arbejder du side om side med andre, der måske arbejder med noget helt andet end dig selv. Dette giver gode muligheder for at dele viden og erfaringer, og desuden er der grobund for et socialt sammenhold på et sådant kontor med coworking. København kan virke stor og skræmmende, hvis man kommer udefra, og det kan være svært at skabe nye relationer, hvis man arbejder alene. Derfor kan det være en fremragende idé at leje en plads på et coworking-kontor. Ud over det sociale aspekt, er der naturligvis også den økonomiske del. Hvis du eksempelvis arbejder som freelancer, men ønsker at have et kontor, er der måske ikke penge til at leje dit eget lokale. Så kan det være en god idé at overveje et kontor med coworking, da du så deler udgifterne med andre coworkere.

Mødelokaler i København

København er et af Danmarks absolut bedste steder til at starte en virksomhed, da forretnings-mulighederne i hovedstaden næsten er uendelige. Det nytter dog ikke meget at skabe gode forretningsforbindelser, hvis ikke der er et sted, hvor I kan holde møder. Ved at leje dig ind i et mødelokale betaler du kun for det lokale, du bruger, og du kan fortsat arbejde som normalt på dit daglige kontor. På den måde kan du eksempelvis have et kontor lidt uden for byen for at spare på huslejen, men kan leje et mødelokale i centrum, når der skal holdes vigtige møder. Mødelokalerne ligger naturligvis fordelagtigt – København er stor, og når man skal samles, er det derfor vigtigt at finde et centralt punkt, som alle let kan komme til. Ved at leje et mødelokale, kan du finde det lokale, der passer allerbedst til dine og jeres behov. Der er masser af forskellige former for mødelokaler  og ved at leje dig ind i et lokale får du nemt og billigt ét, der passer til dig!

Her finder du ledige kontorfællesskaber til leje i Storkøbenhavn...

SE FLERE EMNER…


Coworking spaces til leje i Storkøbenhavn...

SE FLERE EMNER…


Mødelokaler til leje i Storkøbenhavn...

SE FLERE EMNER…